Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på danskvandalarm.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste var i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere
forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om
en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. meddelelsen skal gives via:
info@danskvandalarm.dk
tlf. 24254636
I din meddeles skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardformular om at sende retur.

“Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysnnger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.”

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Brug den formular der står her på siden som “kontakt os”.
Under evt.besked skriver du:
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten
gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn
– Forbrugerens adresse
– Dato
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddeles om dette.

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Riise & Malle Holding ApS
Døvnældevej 2
2425 4636
info@danskvandalarm.dk

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddels os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunkt for varens levering.

Varens stand, når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis der er noget galt med varen

Varen sendes til:
Dansk Vand Alarm
Døvnældevej 2
4470 Svebølle

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignede.

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Reklamationsret

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på danskvandalarm.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

For at du kan indgå aftale med os på danskvandalarm.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Riise & Malle Holding ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Riise & Malle Holding ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren
Peter Malle Andersen.
Den dataansvarlige på danskvandalarm.dk er Webmaster Riise & Malle Holding ApS

Forbehold / Produktinformation
Der tages forbehold for åbenlyse tastefejl samt ændringer i oplysninger på hjemmesiden som følge af prisstigninger, valutaændringer eller afgiftsændringer.
Upræcist billedmateriale kan forekomme. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Dansk Vandalarm Danmark.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.
Hjemmesiden er senest opdateret den 15.01.2015.

Ansvarsbegrænsning
Fremsættes et erstatningskrav overfor Dansk Vandalarm Danmark, vil dette blive opgjort i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler.

Dansk Vandalarm Danmark har dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tabt fortjeneste eller andet indirekte eller afledt tab medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dansk Vandalarm Danmark. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dansk Vandalarm Danmarks side, er denne af vejledende art.

Som registreret hos Riise & Malle Holding ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Riise & Malle Holding ApS via e-mail info@danskvandalarm.dk.
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@danskvandalarm.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Filtrer

Vores samarbejdspartnere

Vil du høre nærmere?

Send os en besked via kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.