Persondatapolitik

Persondatapolitik

Den dataansvarlige på danskvandalarm.dk er
Riise & Malle Holding ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren
Peter Malle Andersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til danskvandalarm.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

E-mail adressen videregives ikke til andre.

Formål med dine kundedata
Du skal indtaste dine kundedata, således at vi har mulighed for dels at ekspedere ordrer til dig, dels at kunne komme i kontakt med dig.

Dine kundedata bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dansk Vandalarm Danmark.

Vi gemmer dine kundedata så længe, at vi overholder de forpligtelser, som vi er underlagt i henhold til årsregnskabs- og bogføringsloven. Her er typisk tale om 5 år beregnet fra tidspunktet for et køb foretaget af dig. Data vil i den forbindelse være faktura og betalingstransaktion, således at disse er beskyttet mod ødelæggelse, forvanskning eller misbrug.

Det er dit ansvar, at dine personlige data til enhver tid er korrekte, og du kan altid få ændret dine personlige data. Det kan ske enten ved en bestilling eller ved henvendelse til Dansk Vandalarm Danmark pr. e-mail eller pr. telefon.

Betaling over Internet
Når du ved køb hos Dansk Vandalarm Danmark betaler med betalingskort, bliver data krypteret under transmissionen på Internet.

Dansk Vandalarm Danmark har en indløsningsaftale med PBS, hvilket indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger.

Vi beholder udelukkende en kvittering fra PBS, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret.

I den forbindelse gør vi opmærksom på, at betalingstransaktionen ikke gennemføres endeligt, førend den købte vare er afsendt fra vores lager.

Filtrer

Vores samarbejdspartnere

Vil du høre nærmere?

Send os en besked via kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.