Landmænd: undgå oversvømmelse i stalde

Dansk Vandalarm har her en løsningsmodel som kan forebygge og hjælpe, de landmænd, der gerne vil undgå de store oversvømmelser i stalde.

De fleste Landmænd kontakte os, efter at de gentagende gange, er mødt ind til en oversvømmet stald.

En anden løsning kunne også være

Vandalarmen kan sættes op i afdelinger, så den ikke lukker for hele stalden, men kun lukker der hvor der er vandspild. Sikringssystem til fortløbende overvågning af vandinstallationen i stalde med f.eks. svin, kreaturer, heste og fjerkræ. Det er et driftsikkert system som forhindrer oversvømmelser ved et rørbrud eller lignende, og derved begrænser økonomiske tab. Flow Tjek er den seneste generation til kontrol af lækage. Et let læseligt display og en brugervenlig betjening gør systemet let at installere og anvende.

Stigende anvendelse af plastrør og fittings i landbruget har øget behovet for pålidelige lækage-sikringssystemer. Flow tjek er en værdifuld forsikring til dyreholdet. Hvis vandforbruget er større, end på forhånd indstillet, lukker magnetventilen for vandet og giver alarm. Alarmudgang på kontrolboks kan afgive signal til fjernaflæsning. Alarm- og stopfunktion kan frakobles automatisk f.eks. med et signal fra vådfoderanlæg, sprinkleranlæg, eller andet som ønskes dobbelt sikret mod fejl.

Vores samarbejdspartnere

Vil du høre nærmere?

Send os en besked via kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.